Dragonfly - Nadjá
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=KLbMYqOCDhU ze života hmyzu a tak pod :)
Hle!
lidská těla – jak dračí sila,
v každém je ukrytá dračí síla.
Jen ji probudit.
Lidská těla, psychiky -
tak křehká jako číše,
úkol je najít hranice svých vibrací
a ještě nerozbít se
Ne každý je vybroušen
pro vibraci nejvyšší.
Děkuji Ti, Dlouhé Vědění,
že máme my lidi dlouhé vedení
nebýt toho, možná nebylo by lidstvo,
jenom mrtví nebo šílení
Človíčku! Je čas, vzbudit sílu,
stoupat s ní, (po žebříku vibrací),
narovnat se, a být člověk vzpřímený,
šest dnů tvořit a poznávat nový svět
na sedmý spočinout v sobě sám,
z najády – Nadjá se vyklubá
Přečteno 311x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CORONATION, blue, sophia92, Holis, Psavec, zelená víla, Radek.oslov.Šafárik, Markéta Hl., Tomáš Přidal, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)