Prostě jít - navždy kupředu
Anotace: prostě něco... po moc dlouhé době =)
Nevěřím na svědomí,
nevěřím ani na lásku,
co srdce vždy zlomí
tomu, kdo je na provázku.
Pálím vodítka,
proklínám útulky,
Se snem zlobivého dítka,
doufám v budoucí potulky.
Jenže každá cesta tě poraní,
poškrábe drápky,
nikdo tě nikdy nebrání,
a ty nikdy netrefíš zpátky.
Nezbývá než jít dopředu,
nevěšet hlavu, prostě jít
Nedoufat, jen na odvahu trochu pít.
Ano tak to má asi být.
Přečteno 348x
Tipy 14
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Jiří I.Zahradník, ilona, no.signal, 4LJFilip, Psavec, jedam, strašidýlko-střapatý, Skalsky Pavel, malá slečna, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)