Absolutní
Anotace: Nemám vůbec nic proti ženám, jen tak aby bylo jasno. Spíš jsem zastánce toho, že ženy jsou nádherná stvoření;-) a my muži bychom jim měli být oporou v dobrém i ve zlém...to je můj názor. Proto to, co tady píši není nic proti Vám...(myšlen poslední řádek).
utajená slova
schovaná za zámky
knihoven
v kapsách
knihovníků a knihovnic
utkvělá představa
o květinové oslavě
cestičky posypané
jarními lístky
bílými jako mletý
cukr z cukřenky
neklidné povětří
rozmetalo po obloze
zneklidněné
klikyháky blesků
zdálo se mi
o zemi, kde muži
byli těhotní
ženám rostly knírky
muži měli hladkou
pleť po celém těle
a ženy se podobaly opicím
Komentáře (2)
Komentujících (2)