marně hledám kritka kulíška mezi autory...rád bych si přečetl aspoň jedno dílo mistra!Myslím že když jsou verše gramaticky a slohově napsané správně,tak že to ještě neznamená,že někoho osloví a potěší...a mě šuměnčiny básničky radost a zamyšlení přináší!
15.12.2005 14:09:00 | mexico
Kulíškovi: co se týká kritiky, tady dávám za pravdu Šuměnce (a není to z důvodu "podlézání"). Prostě jsem se kouknul do slovníku na významy slov - kritik a kritika. Více viz. diskusní fórum - vzkazy - ke kritice.
13.12.2005 16:41:00 | Mourek
p.s. - žádného amatéra bys neměl "kritizovat"..pouze doporučovat..či poradit!! v tom je smysl bytí..narůstání..moudrosti!!
krásný den
13.12.2005 13:36:00 | šuměnka
Pravdivý je tenhle pohled,
vždyť to všichni víme.
Škoda jen, že tuhle pravdu
občas přehlížíme.
12.12.2005 19:24:00 | Mourek
Podepisuju!!! Nemám co víc dodat...
snad jen... ty věty sotva plané si budu chvíli pamatovat...
12.12.2005 14:46:00 | Cecilka