Hledání
Jsem kluk z vesnice
já nechci tak hodně
chci upřímnou ženskou
v domě jen a jen pro mě.
Čím jsem se provinil
že nemohu žádnou najít
tak poradte kde jen jsou.
Nechci tak moc
chci být jen štastný
mít jednu ženu navždy.
Snad spadne z nebe
nebo jí potkám
já jsem kluk z vesnice
snad se jí dočkám.
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)