Padlý...
Anotace: Přání...Zvuk kytary...
Kapka k zemi padá
touha tichem letí
anděl křídla skládá
on utek ze zajetí.
Nechtěl už život pozorovat
nemoci zasáhnout.
Chtěl také lidi ochraňovat
a dobrá dosáhnout.
Nevěděl anděl,že svět je zlý,
přetrhal pouta pro lidské štěstí.
Nevěděl anděl,že touha odezní
a zbyde jen život,co smutkem chřestí.
Kapka k zemi padá
hřích už v duši klíčí
anděl křídla skládá
nebe zradou křičí.
Tři ženy ulicí kráčí tiše
anděl v kaluži krve leží.
V kaluži krve,už nedýše
démoni jeho duši střeží.
Nevěděl anděl, že svět je zlý,
přetrhal pouta pro lidské štěstí.
Nevěděl anděl,že touha odezní
a zbyde jen život, co smutkem chřestí.
Kapka k zemi padá
křídla černě září
kapka krve žhavá
růže na oltáři.
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Arret, Gudula, CULIKATÁ
Komentáře (0)