Ozzy a Sharon
Ona dcera producenta
on synátor konzumenta
ten známel cholerik
ten pivní politik
měli v nich dobrej vzor?
to už je jen váš názor...
On zakládal kapelu
a věnoval se metalu
ona obývala kancelář
když zahlídla jeho tvář
časy přály Sabbathům
když Ozzy vládl oblakům
Pro rodinou firmu začli třesky
když hoši splodili první desky
Ozzy si vzal první ženu
a stal se tátem pro změnu
Pak s Sharon začla romance
k smůle první dámy bez konce
Ozzy však měl ještě dvě lásky
slečnu vodku
a slečnu koku
ničili mu život tyhle krásky
O léčebnách moh by psát průvodce
ale my kašlem na roli porodce
Ozz je blázen stará
ale ta muzika co dělá
je kurva hodně dobrá...
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: J.U. Ray, Gabrielle, jedam, ilona, umělec2, Dubínek, CULIKATÁ, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)