Báseň
Ze skály z hluboka
pramen čisté vody
prolíná pískem a jílem
skulinou v kameni
někdy i myšlenky
hluboko pramení
v samotě, za ticha
ze slov či vzpomínek
na povrch vyvěrá
báseň jak pramínek
když z hloubi sílu má
tomu, kdo naslouchá
skulinu v kameni
v studánku promění
Přečteno 422x
Tipy 11
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Robin Marnolli, James Libustka, tato22, Bíša, CULIKATÁ, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)