Když se hledá pravá láska
Anotace: ..o hledání štěstí v neštěstí
Kdo pořád hledá lásku,
srdce z dály prohlíží.
Mívá na očích pásku,
často ji přehlíží.
Ikdyby našel toho pravého,
lechce přehlédnout ho může.
Je v tom něco zrádného,
nestálé city muže.
A tak půjde pořád dál,
možná svého ideálu se dočká.
Půjde na další bál,
bude sušit svá očka.
...a někdy tím může strávit celý život, a ten mu mezi tím proklouzne mezi prsty
Přečteno 440x
Tipy 9
Poslední tipující: 4LJFilip, Monica., Rootness, Boudicca, ilona, zelená víla, betmen71, CULIKATÁ
Komentáře (0)