otcova motorka
dříve se mi líbila
červená motorka mýho otce
svezl mě na ní jednou
jen v ulici
pak motorka už nebyla
otec ji prodal.
chvíli na to se i odstěhoval
nám zbyl prázdnej byt,
televize, krabice na sezení,
matrace a něco málo jídla
otec má motorku novou
ale tý červený se nikdy
nevyrovná
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: Houda, ewon, pamp_elka
Komentáře (0)