Černá a bílá
Podal jsem Ti housle
dostal jsem harfu
abych se Ti upsal
skrze struny
abych se uhrál
v parku na lavičce
která se houpe ve větru
jak tanečníci panenští
jak slova Koránu
jak zákon Talmudu
Však již slyším jen
klapky klavíru
černá a bílá
duše a srdce
všecko tepe
všecko zvoní
klečí tiše horizont
zůstane to v otázkách
ač naše nitro povstalo
Přečteno 271x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Zefi, Psavec, Javavia, labuť, WAYWARD, CULIKATÁ, Květka Š., Lea Aura, mamina, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)