-----------
Měsíční svit do oken proniká
náš úsměv ve ztracenu pomalu zaniká
tak jako na křídlech můřích táhnoucí
se splín
nevinně, tiše, ze srdce pavučin
v dešťových slzách jedno z přání
zůstane navždy bez života - milování
Jak trny v duši bolavý pocit prázdnoty
písně pějí hořké vlny svědomí
když do temných strání v nocích hledím
v matném bezvědomí
a každým dnem co vzdaluje se v stopách sen
skládáme texty do knih vzpomínek
bez zmínek čtení v půlnočním okamžení
rozvité květy zaslzených očí
rozpíjí obrazy malířů nesoudnosti
a protkané hvězdami
odrazy úsměvů
ztrácí se ve sněhu
tajícím
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, zlomený a nanicovatý -__-, modrá..., labuť, Petbab, WAYWARD, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)