A na ničem jiném nezáleží
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI&feature=related
Sbírka:
Kluzká láska
V tuto chvíli
v tento čas
kdy spolu jsme snili
dýchali vedle sebe
melodie zněla v nás
Uvnitř srdce hlas
tak blízko
vedle tebe
a neříkám to jenom tak
že ta důvěra hledaná
..našla jsem jí v tobě!
Tahle vyšší víra uznaná
navždy žije
není v hrobě
navždy žije v nás
V jakýkoli čas
každý den
je pro nás nový
tys ten rytíř na koni
s přenádhernou zbrojí
jež v upřímnu tkví
A je jedno co říkají
co dělají
co si kdo myslí
já se o to nestarám
co kdo ví?
My víme své
bez nich nestrádám
Jen být v náruči tvé
..a na ničem jiném nezáleží!
Přečteno 802x
Tipy 16
Poslední tipující: Zefi, ilona, Fenceless, Larey, enigman, Bíša, hašlerka, Markéta G., PPetrushka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)