Nositelka radostného náboje
Anotace: Sněženka, slunce, jaro a má dobrá nálada :)))
Když slunce odkryje mraky,
V tu chvíli věřím na zázraky.
Z paprsků splétám zlaté nitě,
Každou myšlenku chytám do sítě.
Jsem pletař dobré nálady a naděje,
Společně odfoukneme šedivé závěje
Strachu, jež tě spaluje svým žárem
A z beznaděje tvoří si obsáhlý harém.
Neboj se létat! Netvař se, že ti nenarostly perutě!
Přestaň ve tmě tápat! Se mnou se neboj závratě!
Já ponesu tě kamkoliv, budeš-li si to přát,
Těším se až se naše duše budou v nebi hřát.
Konec je tápání, konec je koncům,
Prostor nechejme radostným zvoncům.
Kupole chrámů možná pokryje měděnka,
A z chladu vzejde jedna malá sněženka.
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, casla, dream in emptiness, Fenceless, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)