Takhle zjara
Když kvete zlatý déšť
a ty máš jarní nároky,
potichu říkám, nešť
a beru tě za boky.
Za boky, za předky,
za všechna místa vnadná.
Beru tě se všemi důsledky,
za zadky, za vrchy, za dna.
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: modrá..., CULIKATÁ, hanele m., drahý
Komentáře (3)
Komentujících (3)