Vánoční shon
Anotace: Taková úlevovka, kterou chtěla učitelka do školičky :-)
Adventní shon
Zasněžené dny hlásí,
že přišel advent k nám
a já matně vzpomínám si,
jak dárky ráda mám.
Dárky totiž patří přeci
k moderním Vánocům,
dříve byla priorita potěšiti.
Dnes však maj peníze um.
Penězi zdraví nezaplatíš,
za peníze štěstí nedostaneš,
za peníze lásku si nekoupíš,
a věz, že tohle není lež.
Tak dárky s rozvahou nakupuj,
a radu mou poslechni:
Věř, že potěší jen maličkost,
a přítel bude radost mít.
Přečteno 668x
Tipy 2
Poslední tipující: Suzan
Komentáře (1)
Komentujících (1)