Světice a já chuligán
Trochu znehybněn, trochu pokořen
Uzavřen do čtyř stěn.
Život má šťávu, jsem izolován
Řemeny zastavují přívod krve
Je to znovu, je to prve
Ty máš šťávu a já jsem izolován
Kdo se zdá? Kdo je odpovědný?
Jsem to já, idiot rozervaný
Světice a já chuligán.
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Elisha, Viva La Roma
Komentáře (2)
Komentujících (2)