Ke třetí koleji
Anotace: příhoda ve vlaku
Vlakem rozevstalým
značně, utíká dívka
před pánem v obleku.
Tváří-li se lačně,
bací ho dřívka,
jež zřídka (letí kolem) z doslechu.
Osvobozena způsobem odolatelným,
pán chlípka,
nečež dívka! dala se do breku.
V čase minula chvíli,
kdy mohla by
TEN VLAJÍCÍ STAV VÍLY!
ale ovládly ji obavy.
Ne snad ke vzteku?
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, CULIKATÁ
Komentáře (0)