Za všechno na světě - našlapujte něžně.
Anotace: Zůstaly jen hluboké brázdy..
Pochopte to prosím!
To, co v sobě nosím,
není nijak pevné.
- a těžko se to zvedne.
Když srazíte mě na kolena,
pokaždé a zase znova.
Nemluvím snad vaší řečí?
Že se mi srdce svírá v křečích?
Můžu zkusit třeba ječet. - vzteky
Nebo vážně musím brečet? - bolestí
Aby bylo zjevné,
že mé srdce je tak jemné.
Zapřísahám všechny,
co mi šlapou po duši.
Jestli to mám přežít!
Vždyť jí rvete na kusy!!!
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Madanik, zelená víla, Mbonita, CULIKATÁ, Analisieren
Komentáře (1)
Komentujících (1)