Svojí pubertu už jsem předaboval tolikrát, že kdyby co dabing, to cizí jazyk, přeložil bych to do všech světových jazyků! Nesnáším návraty do minulosti ve vzpomínkách, i když se k nim prostě pořád budu/budeme vracet.
04.03.2010 19:59:00 | Chancer
život běží po spirále
věta holá, rozvitá
občas pauza, bez penále
pravdy hrstka, přesitá
na zlaté podána lžičce,
zbytečně se těšíš ale
i koloběh žití klopýtá,
na vlastní když skončíš smyčce
***
Jiří senior
03.03.2010 18:38:00 | j.c.
já zas mám obrázkový film
co občas mlčí
jindy ševelí
ukáže mi
neděli před pár roky
kroky první
čas,kdy jsem umřela
obarví mě
doběla
pak zas do zlatova
znova
a znova...
ST
03.03.2010 10:47:00 | Mbonita