__________

__________

Anotace: ___________

Na hlavu mi dej jablko
A říkej že jsi Vilém Tell
Tak klidně pojď
A ten šíp vystřel
Možná získáš čistý průstřel

Dejte mi napít rtuti
Vybliju se a jdu dál
Trávící trakt ze železa
To bude z te vodky
Ve které utápím své depky

Na krku obojek
Ostny obrácené dovnitř
Z tepen se řine krev
A mě to vůbec nemrzí
Žili si podříznu sám
Kdopak by se smrti bál
Abych to vse urychlil
A tento svět
Co nejrychleji opustil


Do srdce mi zabodejte šípy
Jestli je ještě kam
Není tam moc místa
Jak je ten sval rozlámán

Plíce čistá stoka
Vypadají jak černá řeka
Právě mi zhasla cigareta
Tak čím to asi bude
Že by tím smogem

Nohy mi klidně zlámejte
Budu se plazit
Nebo naučím po rukách chodit
Moje temná můza se nedá zastavit
Nemám ani chuť
Se ji do cesty postavit
Vím že můžu narazit
Pořád ale budu psát
Tak už konečně pochopte
Rozdíl mezi básněmi a mnou
Jestli nějaké rozdíly existujou

A ty Bože klidně mě suď
Vynášej soudy když neznáš mě
Beztak piču víš
Na špičku vlastního nosu si nevydíš
Stejně na tebe nevěřím
Asi ani nebudu
Snad nejsem za velkého pobudu
I kdyby: co už, každý má chyby
Nebudu mlčet jako ryby
Autor JohnyD., 02.03.2010
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Slup, Cassée Moteur
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvela.. zacatek dpresivni a smutny (lehce se s nim ztotznuju ;) ) Ten konec me ale pobavil.. A mlcet nesmis! ST =)

03.03.2010 05:14:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí