uschlej chleba pro labuťe a prachy pro lidi
krmil jsem u vody labuťe
uschlym chlebem trhanym na kusy
labuťe se k chlebu nahrnuly
až začnou pršet peníze
lidi začnou šílet, ven vyběhnou
a nahrnou si hromady kovu
budou bohatý a hladový
ne jak labuťe, který si vystačej
i s tvrdym okoralym chlebem
těch peněz se ale
lidi nenažerou tolik jak labuťe
co maj jen vodu a starej chleba
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Houda, ewon, pamp_elka
Komentáře (0)