O Ničem a O Všem

O Ničem a O Všem

Anotace: .....

Drogám proti nám
chlastem proti sobě
a vírou proti vám!!!

Devastace okolí
ta nás ani nebolí
demonstrace v ulicích
mlátíme se v opicích...

S alkoholismem
co nás doprovází každým dnem
a anarchismem
co dráždí lidem všední den

Přežíváme ze dne na den
ať si myslí že si blázen
nikdo tě nebude milovat
bude tě jenom tak litovat!
Autor NINA HAGEN, 03.03.2010
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: zajicek.vjamce
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je vidět že jsme rodina:)))

06.08.2010 13:06:00 | zajicek.vjamce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel