Anotace: jedno, už víc jak měsíc staré dílko, tedy vlastně již trochu archivní
(Promiň, jak dlouho
si mě za nos vodil?
Blázne, řekni mi.)
Jak dlouho budeme se
ještě míjet a pak čekat?
Prosím, rozhodni.
Tak přijdeš?
Můžu dát
ohřát večeři?
***
06.03.2010 22:21:00 | ROMAN LOHNERT
Čekání to bývá sladké,
ale smutné když je marné
samozřejmě na lásku
přeji ať je plodné
byť jen na chvilku
u tebe se milý octne.
06.03.2010 20:29:00 | s.e.n
polibek na nastavenou tvář
vůně zástěry a domoviny
za dveřmi, kde svět je jiný
tam neříká se „vař, hrnečku, vař“
***
Jiří senior
03.03.2010 18:04:00 | j.c.