Štěstí za zády
Anotace: cestou necestou míjíme a předbíháme ... na některé věci je lepší dívat se od konce...
za stíny kráčí schovaní
dobře vychovaní
hledači štěstí
životem znavení
hned po probuzení
naivní snílci
sluncem oslepené
labyrintem lapené
bloudící postavy
pocity skrývající
dech tající
pilní sběrači
nervózně naslouchající
čas tikající
věční studenti
pohádky střežící
pravdu polykající
nadpřirozené bytosti
střípky dobra skládající
budoucnost objímající
neviditelné duše
Jak se máte?
Jak Vám to svědčí?
Známe se?
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)