Sladké hvězdičky
Dusím se prachem
ze zapomenutých vzpomínek
proč si jej rozvířil
blázne?
Dusím se
chuchvalec zloby se na duši rozvířil
však ty víš proč
blázne
Dusím se - pláču?
ne, jen zarudly mi oči
prach v nich uvěznil mé sny
a ty jim říkáš: Sladké hvězdičky!
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Kamil Princ, WAYWARD, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)