Pravdivá
Anotace: Je to tak prosté dnes, zas jak po sté Ve stejný okamžik V té samé úžině mé choré...
Je to tak prosté
dnes, zas jak po sté
Ve stejný okamžik
V té samé úžině
mé choré mysli,
z hrdla se dere křik
Rázem jak z pavlače
haleká, nepláče,
Neznám tu ženu
Nechci tu scénu.
Jak podle scénáře,
rvem listy ze snáře
bezesné noci.
Pár ran už dopadlo
Zastav to divadlo
jsme tady sami.
Tak v lásky odlesku
Dusím se ve ztesku
PO TOBĚ, PO NÍ
Kéž by mě zabilo,
co mě jen ranilo
Přečteno 286x
Tipy 13
Poslední tipující: Gudula, hašlerka, Psavec, WAYWARD, labuť, WhiteSkull, CULIKATÁ, Agniezka, eroze, modrá...
Komentáře (3)
Komentujících (3)