Snílci
Dotkni se zlehka
svými ústy mých rtů
našlapuj zlehka
šlapeš do mých snů
je tu moc krásně
jsem v říši všech snílků
i ty bys tu být směl
tak buď tu se mnou chvilku
to jsi přece vždycky chtěl
stačí jen zavřít oči
a prohloubit svůj dech
a vystoupat do oblak
po přicházejících snech
já vím, že to dokážeš
...
Přečteno 366x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, zelená víla, Kars, modrá..., PPetrushka, Květka Š., Petbab, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)