Předjarní
Anotace: Napsáno hned jak se teplota vyšplhala z -17 na -11 stupňů..
Už je jen minus jedenáct
a ve vzduchu je cítit jaro
dnes je méně mrazu v nás
a snad každé srdce pookřálo
Rozmrzají nemrznoucí směsi
ale nedá se říct že by zrovna tálo
v našich srdcích, hluboko, kdesi
vychází slunko, co nás kdysi hřálo
Poslední vločky letošního sněhu
zpátky ke slunci se vrací
ledy odlamují se od břehů
a za pár týdnů, vrátí se tažní ptáci
Já slyším tvá tichá slova
-Slečno, až alergii vdechnete-
tvá ruka utrhne a podá
mi první kytku, která vykvete
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasr. romantik, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)