Anotace: ........
Náramky citů a touhy přikován ...
... ve své představivosti volný¨
... ... ... a přece uvězněn ... ...
------------------------------------
****- .. jo, jo Lucko ...
ten striptýz duše, ....
.. v něm jsi nepřekonatelná ...
Paganini, kdysi při vystoupení v extázi houslové hry...
napínal jednu ze strun - až praskla a rozsekla mu tvář ..
mechal stékat krev po tváři a hrál na zbývajících třech ..
*- ... jako bůh ...
/ a někteří o říkali ... ***- ... jako ďábel ... /
*
12.03.2010 10:46:00 | HarryHH
Nechám se vláčně kolíbat,
půlnocí, svítáním, ránem,
než budeš mne chtít olíbat,
přikrej mne paravánem...
03.03.2010 21:22:00 | Špáďa