bez řečí
jsem zmaten
z reakcí lidí
z povídání
a malování si budouctnosti
na neprůstřelnou zeď
jsem zpit
řečma o lásce
řečma o lhaní
já radši krásu
a pravdiovu lež
jsem zmaten a
jsem zpit
bez svědomí
sražen a zbit;
řeči utichly
mám všeho dost
stačí jen natáhnout ruku
a chytnout;
jedině ničeho
nemám dost
jsem zmaten a
jsem zpit
mám všechno
a nemám nic;
bez řečí
Přečteno 299x
Tipy 9
Poslední tipující: Houda, ewon, pamp_elka, MarkétkaR., WhiteSkull, Javavia
Komentáře (2)
Komentujících (2)