Tichá píseň
Anotace: Vždy přijde světlo...
Slyšela´s netopýrů křik,
pod jejich křídly krev a žal,
odnesli radost v jeden mžik,
jen měsíc zářil opodál.
Poznala´s velké náměstí,
protkané bídou,špinavé
zlobou,hněvem i závistí,
z nich prach teď nesou dlaně tvé.
Záblesky světel vidíš zas,
ranní chlad když chce obejmout.
Dnes už ti vánek čechrá vlas,
našla jsi světlo, vstřícný kout.
Přečteno 305x
Tipy 22
Poslední tipující: Miroslav Možný, Bíša, Roger, Čoki, carodejka, modrá..., labuť, danav, Paulín, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)