@jakubisko (5.3.2010)
ano, ja vím. já sem to nemyslel vážně ;). však se nebojte, brzo zase něco uvařím :)
06.03.2010 19:16:00 | JohnyD.
Chtel sem hlavne vyjadrit,jak chutne jsou vasne basne.Doslova libove.Byt zenou,a mit vas,nepustila bych si vas od tela...:)
05.03.2010 13:35:00 | jakubisko
@Songe-Creux
ano, máš pravdu. promiň, ale ty veršíky nebyli pro tebe. byli pro dream in emptiness.
@dream in emptiness
jsem rád, že tuhle věc vidíme stejně. /thx za pochvalu básně :). tak snad zase brzy na ajsíkjů ;)
@jakubisko
J.P., a to má být lichotka, nebo výhružka :-D?? btw, věřte mi, že bych vám moc nechutnal. jsem samej tuk :)
04.03.2010 22:02:00 | JohnyD.
ano, skoda, ze bydlim daleko..ale kdybys chtel, tak to ti reknu ;) =) pekna..
04.03.2010 19:02:00 | dream in emptiness
Buď se špatně ptáš, nebo odpovědi na tvoje otázky fakt nejsou...
Já vím - už mlčím... ;-)
03.03.2010 20:34:00 | TetaKazi