Přelud
Anotace: Představa? Nebo realita? Člověk nikdy nemůže vědět co je skutečné a kde skutečnost končí...
Pomyslím
na Tebe
a konečky mých prstů
se rozechvějí touhou.
Nejsi daleko,
nejsi blízko.
Nejsi...
A přitom jsi můj.
Hladím Tě
po duši
i po těle.
Nevěříš?
To není mravenec
co se tě dotýká na paži
a není to motýl
co tě hladí na řasách.
Ani vítr.
Jsem to já
a má svoboda
a mé city
k Tobě
co Tě rozruší
Jsi tak vzdálený.
Ale jsi.
A jsi můj.
Přečteno 393x
Tipy 8
Poslední tipující: Lissa, fuu, CULIKATÁ, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)