Svět vět /kovářská/
Anotace: zveršotepaná , prostomyslná úvaha na soutěžní námět
.
Svět vět je levnější … než všechny další světy…
Když slova lžou, proč vůbec tvořit věty?
Krásné? Už nejsou dávno vzácné
O lásce vůbec …
Kde kdo kde co plácne
O štěstí…poslat esemesku: "ziju a dycham"
Klika. Bez potlesku.
A o cti?
ani nemluvit
O zmatku druhých snad…
jak se dá zpeněžit…
Proč něco říkat? Bílý šum!
Rum zbývá…
mlčeti a rum.
...
Mlčeti zlato
vykašlat se na to!
A nebo kovat…
na poctivá slova?
Prastaré stříbro na podkovy.
Na věty z nichž se pravdu dovím…
.
Přečteno 374x
Tipy 23
Poslední tipující: Elie, ilona, Zefi, Bíša, hašlerka, Javavia, Psavec, Květka Š., modrá..., CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)