Poslední, sedmá, nedělní
Anotace: To jsme my, umělci!
Už šest básniček mám na zrcadle
co jsme psali spolu
a růže loňských lásek už jsou zvadlé
jejich plátky padaj dolů
Večer se do strun zaplétá
na stropě světa hvězdy planou
jak kytka každá holka odkvétá
svlékneš mě z okvětí, ač nejsem pannou?
Pak na kůži mi namaluj nás dva v srdíčku
barvou, co na štětci mi zbyla
u ranní kávy mi napiš sedmou básničku
je tu neděle, co poslední se skryla
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: Muškaa, hašlerka, Psavec, Zasr. romantik, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)