Poslední?!
Anotace: má poslední báseň
Tak možná už poslední.
Ta slova, která píši.
Nekončím ani neumírám
jen teď tiše dýši.
Už nechci se schovávat
za řádky psané na literu.
Chci mluvit o pocitech
do očí a narovinu.
Nevím jestli je to ok
nebo chybu dělám,
já sama si však myslím,
že na básně talent nemám.
Prozatím se tedy loučím,
uvidíme třeba se i vrátím...
...ale prozatím...
...Chci ukázat, že vážně nejsem k ničemu,
chci abys věděl, že něco dokážu!
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PPetrushka, Neldor, Bíša, sveřep
Komentáře (1)
Komentujících (1)