Srdce
Anotace: -Co posbíralo cestou životem,proto je nemocné....
Cestou posbírány střípky trápení,strachu
zrnka poznání,šedého prachu
hořká zklamání vryta rydlem času
laskavost,něha-jež zdobí krásu
řečiště pokladů slito drahým oceánem
bolavé ticho skryté paravánem
miska vah s klady,zápory
bohatskví tlakové komory..
Přečteno 377x
Tipy 24
Poslední tipující: Antares, BArBArKO, Limák, divoska_jaja, Bíša, Javavia, zelená víla, Robert Thomas, Čoki, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)