Jízda
Anotace: nezastavujeme, máme zpoždění...
K pochybám odsouzení, v emocích utopeni,
na hranicích chápání se střetneme, polopravdy řekneme.
Na nástupištích příštích dnů vyhlížíme odpuštění,
kroky a činy sečtené, inventury rozhřešení, šance přerozdělené.
V opuštěných vagónech na konečnou jedeme.
Dnešním vlakem do stanice Zítra.
Nastupovat!
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
Komentáře (0)