S milou v lese
U černého lesíka
pasou se srny
peláším cestičkou
skáču přes drny.
Do mlází spěchám
mé milé pomoci
píchla se o trn
strachy řve do noci.
Neboj se děvče
vlci jsou v dáli
pak taky přiznej si
co by tu vzali.
Peníze nemáme
ba ani košíček
vezmu tě na záda
jsem silný hošíček.
Jak medvěd funím
zdrháme z háje
přitom jsme byli
kousek od ráje.
Přečteno 290x
Tipy 15
Poslední tipující: Nút, Jeněcovevzduchukrásného, Bíša, hašlerka, Psavec, Javavia, Robert Thomas, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)