Pohádková
Anotace: Kdo aspoň jednou nevěřil na pohádky...
Bojíš se tmy, bojíš se bubáků
utíkáš před nocí
nemíváš sny, jen řeči hlupáků
nemohou pomoci
Stále jen hledáš cesty
co vzaly život jiným
bloudíš prázdnými městy
a své perly hážeš sviním
Tak začni věřit na pohádky
najdi, prosím, cestu zpátky
a víc už nehledej
Já roztáhnu svá křídla
nastražím pasti na strašidla
a život bude méně zlej
Máš ráda světla, zbaví Tě přízraků
utíkáš za leskem
lásky ses zřekla, jsi jedním z tuláků
opilá potleskem
Stále jen hledáš něco víc
už nestačí Ti modré nebe
ze zbytků z popelnic
máš však jen oheň, který zebe
Tak přestaň věřit na pohádky
vrať se, prosím, na zem zpátky
a víc už nehledej
Já roztáhnu svá křídla
nastražím pasti na strašidla
a život bude méně zlej
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)