:-(
Vaše básen není z dneška času,
propustili uzdu hystorie hlasu.
***
Kdysi dávno snad by se to stalo,
ale není možné je to málo.
Dnes šli by k moři na dřevěnou lávku,
sedli by si a píchli si dávku.
proč se topit ve špinavém moři,
když mohou jet na drogovém oři.
Komentáře (0)