Realita
Anotace: Pokračuji další pseudobásní, po větší přestávce, ale přece.
Nastolte mír válkou
Tak už to bývá
Tak už to je,
že jed nám v žilách koluje.
Zapalte oheň vodou
Hnilobu obalte zlatem
Činy nahraďte sliby.
Tak už to bývá,
že zbudou jen chyby
a zvětralý chlast.
Co třeba pozlatit
i naší matičku vlast?
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)