Potichu...
" Mlčíš do ticha,
křičíš, zda jsem
chytla."
" Nejsem brankář,
neumím zachytit vše."
" Máš chvilku?"
" Proč ne."
" Umíš potkat mě?"
" To se špatně chytá, tak jako ano."
" Dáš tomu jméno?"
" Snad
nevnímáno."
" Zádumčivá?"
" Vítej, se spousty pocitů."
" A co by jsi chtěla?"
" Nepolapitelnost,
to si zahrávám."
" Neusnadňuješ mi pocit vánku."
" Měla bych?, nemám krk na kahánku a nejsem
smělá ani z kamene."
" Jsi nádherná."
" Ano ve spánku
se spoustou červánků."
"Mám rád tvůj maraton."
" Asi ano, vždyť běh bere
dech,
jen
vzdech
postrádám."
" Sakra co ti říct?
" Víš , že ticho
postrádám?"
"Naliji ti trochu vína."
" Ano, bílé
mám ráda."
" Je čas vydechnout?"
" Snad, jen ne
vyhasnout."
" Co tě nedojímá?"
" Arogance, co ti dává možnost
utéci
nebo se
prohnout
malichernosti, bránit se."
" Nalil jsem ti víno."
" Všimla jsem si."
" Chutná?"
" Tak jako Tramín
jedinečně."
" Díky ti,
neskutečně
za společnost."
" Není zač,
to je neskutečnost."
...
Snad dobrý lidi
nezahynou
s vidinou
plout navždy
tam kdesi
...
" Máš ráda slunečnice?"
" Jsou krásou, pro
spousty okamžiků."
co chceš více?
"Dotek mraků.."
" Jsi sám,
až se vyjasní, pak
půjdu dál."
ze soumraku
...
" Jdi,
jdi
na okamžik dál."
vrátím se
bez mraků
počkej na mě
tam
co jsi stál
" Vrátím se k tobě
jsi plný
zázraků."
...
na
zdraví
co jsme si
neřekli
nikdo
nepoví
...
naštěstí
Přečteno 454x
Tipy 46
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, jedam, Kars, Maura, Mbonita, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Taog, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)