Na křídlech motýlích
Na křídlech motýlích chtěl bys
na vlnách nekonečného oceánu se nést,
chytat do dlaní odrazy světelných let,
a pak spokojeně jen v klidu hledět nad sebe,
tam kde se setkávají hvězdy s medailónkem noci,
a jak padají po diagonálách času a prostoru,
i napříč celou oblohou.
Jak světlo lámou se jejich odlesky nad litosférou,
zkus chytit i to, co se zdálo včera neskutečné,
vzít jíl a písek do rukou
a podívat se do nejbližších očí
a na jejich poslání, které můžeš v nich číst,
hloubku slov a omylů, které nás nikdy neopustí.
Přečteno 290x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Lea Aura, Psavec, Kars, Květka Š., WhiteSkull, CULIKATÁ, jaroslava anna, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)