myslim že si zapálim další cigáro a uvidim co dál
obrazovka v očích
v nose dým
láhev zimou praská
a spát se nechystám
namodralej kouř
mam ještě na tři prdy
zraje v popel
a zežloutlou tvář
sporadicky si dám
za vyučenou
jemným
zakašláním
připadám si skvěle
ten kouře
mi dává dojem
plivání ohně
hoří stromy
hoří domy, lidi
hoří alkohol
hoří elektrické dečky
cigáro mi už
dohořelo
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Houda, ewon, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)