mrtvý nihilistický miminko
http://mrtvy-miminka.blog.cz
.
.
.
Viceprezident seděl ve svém bunkru
a zmáčknutím červeného tlačítka,
vyvolal ve svém okolí zemětřesení.
Zemětřesení zemí třese sílou přímo
domáckou, a negři do rytmu gangsta
tanec tancujou
letiště je ucpaný a suchý hajzly taky
všude serou občani i novináři.
uprostřed roje mrtvejch těl který červi žerou
zrodilo se mrtvý miminko.
chodí mezi těma mrtvolama
a všem se směje
občas se vychčije piva nějakýho novináře,
nachcal do svěcený vody,
nachcal do hoven,
nachcal do uší spícím,
přeživším i mrtvým
prostě sex jak sviňa
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (0)