Otvorený list...
Anotace: Kto má otvorené oči,neudržatelne močí...
Každý týždeň v pondelok
vstávam s piesňou na perách
zatancujem odzemok
a v repríze ,,Panelák,,
Aj chudobní milionári
si musia vyvrátiť vrecká
možno niekomu sa máli
no tak šup,rýchlo do Grécka...
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Psavec, CULIKATÁ, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
Komentáře (0)