Zima v srdcích
Anotace: březen - do kamen vlezem :-D
Zástupy bílých vojáků do ticha křičí, že jaro je poraženo a slabé se po kolenou plazí.
Zakuklení v kabátech a čapkách cítíme se stále nazí.
Nově rašící energii a radost
zmrazil teď vítr na kost.
Zoufalým pohledem z očí do očí
křičíme na sebe, copak to nikdy neskončí?
Zkřehlé ruce a červené tváře
otáčíme pohled na listy kalendáře.
Chybí nám barevný svět,
síla slunce uprostřed vět.
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, WAYWARD, Bíša, CULIKATÁ, labuť, BARBYE, WhiteSkull
Komentáře (5)
Komentujících (5)