Čekáním čerstvě probuzených stromů
kolébavou cestou
až do tmy
přesycená vzduchem spánku a půlnoční dřiny
odevzdaně uvolněná těla počítají nekonečné splíny
po noční
vím
jedu do protisměru jejich rytmu života
a jen na malou chvíli
jim
závidím
natřepané peřiny zrána
až proletí ta předposlední vrána
pohledem doširoka přidržím mraky výš
projdu pršícím větvovím čerstvě probuzených stromů
a protřu jejich rozespalá víčka
cestou vyvenčím všechny známé psy
slunce pozdravím
z bulky oloupu dýňová semínka
a s kávou je utopím
po jednom
dni
Přečteno 370x
Tipy 24
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Quigleika, Jana M., ilona, 6thSun, Psavec, Bíša, hašlerka, Mbonita, WAYWARD, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)